Attract gåband

Att börja att träna är något som många vill, men det kan vara många gånger att man arbetar mycket, och barn skall gås med till dagis eller skola tidigt på morgonen, samt hämtas efter jobbet. Du skall hinna med att handla matvaror, och laga mat. Det kan vara svårt att hinna med allt i vardagen, men det finns en lösning som gör att du kan enkelt träna i hemmet när du vill, morgon eller kväll.

Det skall vara roligt att träna och promenera men vem vill gå ut och träna tidigt på morgonen när det är kallt eller när det är snö och is utomhus. Du kan köpa ett gåband av högre kvalité som du kan också hålla koll på hur mycket du förbränner under träningen. Ett gåband från Attract är bland det mest populära gåbandet som finns, med en väldigt smart konstruktion. Många har inte så stor plats i hemmet och gåbandet från Attract kan du enkelt vika ihop och gömma undan överallt där du vill. Med en höjd på endast 26cm ihopvikt blir Attract lätt att gömma under sängen eller exempelvis i garderoben.

>> Köp ett gåband här – stort sortiment – fraktfri leverans

Attract gåband kommer att överaska dig med hur skönt det är att träna hemma, tex. när du tittar på nyheterna på tv eller spelar favorit musiken på din stereo. Du kommer att gilla hur det känns att promenera på underlaget, som känns stabilt och skönt. Du kan enkelt reglera hastighetern på gåbandet från Attract med en reglering från 1-10, beroende på din kondition. För att Attract gåband passar amatören och proffset som vill ha ett gåband av högsta kvalité.

Vikten för Attract gåband är endast på 25 kilo, vilket gör den stabil säker och träna med.
Samt det första intrycket är att det känns att Attract gåband är väl genomtänkt. Maxvikten för Attract gåband är 120 kilo, och motorn drivs av en motor på 500W och med en elanslutning på 230 V. Du har förutom ett hög kvalités gåband även en display som medföljer helt utan extra kostnad. Displayen på Attract gåband visar hur lång tid du tränar, och även din distans vilket är gör det väldigt lätt att hålla reda på hur mycket du har presterat under passet.

Hastigheten regleras enkelt via displayen så att du kan bestämma hur snabbt Attract gåbandet skall rotera.
När du tränar med Attract gåband så kommer du att följa hela din utveckling med hjälp av displayen och du kan även se hur mycket kalorier du har förbrukat under passet. Ju högre hastighet och mer tid du tränar så kommer du enkelt att se på displayen hur många kalorier som du har förbränt.

Det finns en Attract gåband för dig med olika färger att välja på som blå, rosa, svart, vit eller röd.
Ta steget och börja träna nu, för att nu är det inte krångligt längre! Attract gåband kommer att göra dig friskare!