Gåband från Intersport

Att köpa ett gåband är en rätt så stor investering och du skall först och främst tänka på kvalité. Ett gåband av högre kvalité har fördelen att gåbandet kommer att hålla under många år så det är en investering på längre sikt.

Intersport har gåband av högre kvalité som det populära gåbandet Attract där du enkelt reglera hastighetern på gåbandet från Attract med en reglering från 1-10, beroende på din kondition. För att Attract gåband passar amatören och proffset som vill ha ett gåband av högsta kvalité. Vikten för Attract gåband är endast på 25 kilo, vilket gör den stabil säker och träna med. Samt det första intrycket är att det känns att Attract gåband är väl genomtänkt. Maxvikten för Attract gåband är 120 kilo, och motorn drivs av en motor på 500W och med en elanslutning på 230 V.

Du har förutom ett hög kvalités gåband även en display som medföljer helt utan extra kostnad.
Displayen på Attract gåband visar hur lång tid du tränar, och även din distans vilket är gör det väldigt lätt att hålla reda på hur mycket du har presterat under passet.

Hastigheten regleras enkelt via displayen så att du kan bestämma hur snabbt Attract gåbandet skall rotera.
När du tränar med Attract gåband så kommer du att följa hela din utveckling med hjälp av displayen och du kan även se hur mycket kalorier du har förbrukat under passet. Priset är attraktivt och ligger i dagsläget på runt 4000 SEK.

För den som vill ha absolut det bästa och dyraste så finns det 2 modeller av Energetics Power Run som du även kan dela upp betalningen räntefritt med. Med detta gåband så kan du springa i 16 km/h och ställa in lutningen till max 12% Du kan även använda inbyggda banprofiler eller programmera egna via displayen.

>> Köp ett gåband här – stort sortiment – fraktfri leverans

LED displayen visar hastighet, distans, lutning med olika träningsuppgifter dessutom. Ett pulsbälte som är kopplad till displayen ingår med HRC teknologi. Hjul under för att lätt gömma undan löpbandet efter passet som du precis har genomfört enkelt. Den stora skillnaden mellan dom 2 olika modellerna som Intersport har via Energetics är storleken på gåbandet. Den dyrare modellen har en löpbands yta på 169.8cm x46cm och den billigare varianten 120 cm x 40 cm. Intersport har det mer kvalités löpbanden för den sportintresserade och i många olika prisklasser.

Det finns löpband för amatören och för proffset som inte nöjer sig med än endast det bästa som finns på marknaden. Hos Intersport kommer du få hjälp av ett proffs som kommer att hjälpa dig att hitta gåbandet som passar just dig.