Gåband från Rusta

Träning eller motion är något som vi alla människor behöver, och många kanske redan får motion genom sitt arbete. Har du däremot ett kontorsarbete så kommer du inte att få någon träning alls och måste träna efter arbetet via arbetsgivarens träningslokaler om det finns eller utomhus med någon sport som passar dig.

Det kan vara också väldigt svårt att komma igång eftersom man är trött när man kommer hem, och lägger sig hellre på soffan efter kvällsmålet och tittar på tv eller sätter sig vid datorn. Det skall vara enkelt att träna men hur kan man komma igång på bästa sätt och utan att lägga ut för mycket pengar då? Problemet för många är att man tröttnar ganska snabbt för att det var tråkigt att träna, men det kan köpa en billigare typ av gåband och skulle du tröttna av någon anledning så är det inte hela världen. Du kan enkelt sälja gåbandet på blocket.se eller någon annan hemsida.

På Rusta kan man köpa billiga gåband som passar amatören i hemmet, och för den som inte vill spendera så mycket pengar så är det ett bra tillfälle. Man kan börja med ett gåband från Rusta och gillar man att träna på detta sätt så kan man köpa en bättre maskin i framtiden. Funktionen är mestadels samma som att gåbandet på Rusta kan du enkelt gömma undan i hemmet när du är klar med ditt träningspass och varför inte träna framför ditt favorit TV-program på tv:n eller starta stereon med din favoritmusik så att du känner rytmen i kroppen.

>> Köp ett gåband här – stort sortiment – fraktfri leverans

Du kan reglera hastigheten på gåbandet så att du kan träna i din egen takt med hela 8 olika hastigheter. Du kommer också via displayen som medföljer att se hur lång tid du tränar samt distans och hastighet. Under träningen så kommer du att förbränna de stygga kalorierna som du kan se på displayen som sitter stadigt på mitten av handtaget. Priset för ett gåband hos Rusta ligger på runt 2500 SEK och är ett väldigt överkomligt pris, och du kan starta ett hälsosamt liv i hemmet framför favorit TV-programmet.

Lätta och fälla ihop

Alla gåband är alltid lätt och fälla ihop och vikten brukar ligga på runt 20 kilo. Dom billigare varianterna av gåband brukar vara lite mindre än dom dyrare modellerna. Samt om du skulle fastna med något så finns det ett nödstoppssnöre eller om du skulle ramla. En modell hos Rusta har en dimension på gåbandet på 98 x 36 cm.

Standard maxvikt för nästan alla gåband ligger på runt 120 kilo. Motorns effekt brukar ligga på runt 500W och drivs av 230 Volt. En bra investering för lite pengar, och du kommer även att bli piggare på köpet!