Gåband Viking Sport

Då var det dags att börja träna och att välja ett gåband att hög kvalité och det är inte lätt med det stora utbudet som finns på marknaden idag. Det du kan göra är att du använder dig av internet där du kan jämföra olika gåband mellan olika tillverkare och se vilken som är populärast. Samt så ger kunder som redan köpt produkten sin egen recension och även tidningar som har provat produkten.

Du har gåbandet från Viking Sport som vart utnämnt till bästa köp i Expressens test 2011-02-01 för användningsområdet ”Promenera eller jogga när du vill utan att tänka på halka, mörker eller överfall”
Och det är just därför många gånger vi köper ett gåband för att vi vill träna i hemmet och det är samtidigt väldigt lätt att komma igång.

Ett gåband tar aldrig heller stor plats utan kan lätt gömmas undan under sägen eller ställas mot väggen, eller varför inte i garderoben. Du kan efter träning alltid vika ihop ett gåband så att hemmet blir som vanlig igen efter ett svettigt träningspass.

>> Köp ett Viking Sport gåband här – stort sortiment – fraktfri leverans

Ett gåband i hemmet kommer att göra dig mycket nytta, som att du får kondition och blir mycket piggare.
Testvinnaren av gåbandet från Viking Sport har allt du behöver och till ett fördelaktigt pris också, som ligger strax under 4000 SEK.

Motorn är på 500 W som är det vanligaste bland alla gåband och du kan jogga eller promenera i rask takt från 1-8 km/h. Du bestämmer takten genom ett reglage via en display som medföljer utan extra kostnad och sitter monterad i mitten av handtaget så du kan enkelt se dina framsteg under träningens gång.
Handtagen är av ett greppvänligt material och sitter i rätt höjd som enkelt kan regleras för din höjd som passar dig.

Det finns även 3 enklare program via displayen som varierar hastigheten på gåbandet från Viking Sport.
Displayen kommer att visa under träningens gång hur mycket du har presterat i form av hastighet och även hur mycket kalorier du har förbränt.

Du kommer under träningen att lätt kunna skifta mellan de olika funktionerna på displayen för att se tid, distans, kaloriförbrukning, hastighet och samtidigt en scan mellan dessa värden.
Gåbandet från Viking Sport har en gå yta på 98 x 36 cm och tar upp en plats i rummet på 122 x 62 x 45 cm endast.

Vikten är endast på 22 kilo vilket gör gåbandet från Viking Sport lätt att flytta samt också blir stabil vid träning. Maxvikten på gåbandet ligger på hela 150 kilo, vilket är 30 kilo mer än konkurrenterna som ligger på 120 kilo. Det medföljer även en garanti på gåbandet från Viking Sport på hela 3år, vilket gör valet av gåband från Viking Sport väldigt enkel.